Wednesday, June 13, 2012

BERLUMUT HIJAU BLOG HAKU NIHHHH....

Assalamualaikum... Hah tu dia...tahap cipan aku nak ibaratkan blog aku nih...mahu makan tahun kot aku tak aktif...nak kata jadi bini perdana menteri idok la pulok tapi buzy mengalahkan tauke ayam, kambing, lembu, unta,biri-biri, cacing tanah aku rasa. Sampai nak tulis entri seperenggan pun payoh bebenor...adik aku 2 ekor tu siap kutuk aku lagi (padahal aku yg ada blog dulu) sebab lama gila babeng tak buka blog... Senang la aku cakap, aku memang tak dek masa lah nak menulis di blog nih...sebab keje aku hari-hari menulis...jari aku dah lenguh lah exercise setiap masa...tu yang nak buat entri pendek pun malas... Tapi demi adik aku 2 ekor itu aku try la bukak blog zaman jepun aku ni....cooooooiiiii...satu sejam lebih mereka cipta password dgn usernama...memang tak hengat langsung wei tapi last-last dapat teka ala-ala tresure hunter gitu code nya...heeeeeeee...(walaupun dah putus asa+tengok adik aku dah krooooohhhhh plak)... Pas dah dapat buka, macam cikgu baru nak buka buku pastu baru nak pikir nak ajar apa sebab tak hengat silibus apa nak ajar kan...aku memang tak dek idea ok... Cuma malam ni orang kata nak panaskan enjin je dulu...kalau ada masa esok-esok aku buat entri menarik ler...rasa nya ckup untuk tengah malam ini... Jangan esok buat giler lupa password+usernama udeh ler...memang idok la mak rajin nak active semula blog yang bagai nih... Cau cin cau dulu ok! p/s - Makcik tengah pikioq nih, macam mana lah adik aku 2 ekor tu cepat bebenor pandai berblog-blog ni..sedangkan makcik terkial-kial lagi macam rusa masuk kampung...dunia-dunia...

3 gatal jari:

anna alaui said...

bertahun aku tggu ko update blog...akhirnya....welcome back makcik siti..hahahahaha....

A servant of Allah. said...

hahahahaha....kecoh la ko na...

Airunnisa Alaui said...

hahahaha...aku kembali bukan kerana nama...

Post a Comment